Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
no to Kaba na kawe mozesz do nas wstapic skoro tyle czasu bedziesz miec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga wrzuce cos wrzuce tylko teraz to segreguje bo po ostatnim razie i dzisiejszym jest ponad 600 fotek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIEWCZYNY MI TEZ BY PŁASKI BRZUCH WYSTARCZYŁ HIHIHITUPTUSIOWA SUPER ZE WSZYSTKO SIE KLARUJE BEDZIE OKI DZISIAJ CIĘZKI DZIEŃ BY NIE DOSC ZE OSKI W NOCY KIEPSKO SPAŁ TO JESZCZE W DZIEN TYLKO 2 GODZ ALE WŁĄSNIE JE KASZKE I ZABIERM SIE ZA NIEGO CIEKAWE JAKA BEDZIE NOCKA DZIŚ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Monika to teraz prawie wszystkim mamusiom forumowym dzieciaki daja popalic w nocy bo mój też swiruje ostatnio od 4 lub od 5 nad ranem wolałabym żeby miał jazdy do północy a potem spał przynajmniej do 8 hi
ale smieszny ten fotelik,spóznieni ciekawe czy Ci sie sprawdzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
własnie aguss dawaj foty Twojej gwiazdy aż 600 zdjęć ale żeście wymordowały ta biedną Milusie hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a my jak narazie nie mamy problemy odpukac
marzenie ale to razem z tymi co juz wczesniej robilismy dzis cos ok 200
Milenka dzis siedziala w koszu i pozowala i jak ja wyciaglam to sie rozplakala tak sie jej podobalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ale masakra bez mezulka w domu byc calyyy dzien buuu
Maly dzisiaj tylko dwa razy w dzien spal,za drugim razem 3 godziny i tym sposobem od 16 chyba juz nie spal... i wez tu wytrzymaj z takim malym rozbojnikiem Dlatego na obiad dzisiaj mialam zaledwie pomidorowke hihi
Teraz go juz wykapalam i spi-nareszcie a tatusia dalej nie ma ehh...
Dziewczyny znacie ta strone? Maja super gadzety tam i te z naszego dziecinstwa i te przyszlosciowe hihi-ja juz mam kilka rzeczy na oku Zajrzyjcie sobie w ramach wolnego czasu
www.sprytnezabawki.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,no ta 5 rano to mnie przeraza hi,hi Mam nadzieje,ze to sie skonczy szybciutko
Monia,Oski i bez zabkowania daje mamuni popalic,hi,hi Ach te uroki macierzynstwa. Ale jak zawsze piszesz,nie ma co narzekac. Damy rade

A Julce przeszla goraczka Hurra I juz tak nie marudzi Przebily sie 2 zabki

Agus,to dawaj te focie z kosza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
kalba, 2ulice przed konsulem jest kawiarnia i jak byllsmy to Polka tam pracuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daria,a to lobuziak z Natanka,he,he Dobrze,ze chociaz pomidorowka Zreszta ja uwielbiam pomidorowa zupke No to mezus ciezko pracuje A stronke znam. Mam Neocube. Super zabawa
Ale teraz patrze,ze tam sa fajne zabaweczki dla dzieciaczkow Dawniej nie zwracalam uwagi,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok